Navigáció: Kezdőlap Öntapadó jegyzettömb

Online Chat

Kapcsolat

Gléda KFT.

1114 Budapest, Villányi út 8.

E-mail: gleda@gledanet.hu

Telefon / Fax:

+ 36 1 466 07 26

+ 36 1 209 24 81

My status

Ajánlatkérés

Csekkes termék ajánlatkérő
csekk

 


Öntapadó jegyzettömbök

Öntapadós jegyzettömbök

Az öntapadós jegyzettömbök (angolul post it-ok), olyan kis papírlapocskák összességei, amelyeknek egyik oldalán egy kis ragasztócsík található. Így ezek tökéletesen alkalmasak kis jegyzetek készítésére, felcímkézésre, kis üzenetek küldésére. A jegyzettömbök igen kisméretűek, így bármikor magunknál tarthatjuk.

Az öntapadós jegyzettömbök általános felhasználási területei: irodák, egészségügyi területek, műhelyek, konferenciák.

Cégünk egyedi igények szerint készít magas minőségű öntapadós jegyzettömböket, Ön által választott színben, méretben, akár céglogóval ellátva is, a vállalkozásának arculatához igazítva.

A céglogós jegyzettömbök alkalmasak ajándéktárgyaknak is meglévő vagy potenciális ügyfeleik részére. Így az üzletfeleknek mindig szemük előtt lesz az Ön cége, ami a későbbi együttműködés szempontjából hasznos lehet. Így lesz egy átlagos jegyzettömbből reklámhordozó. Célszerű új termék bevezetésekor is készíttetni jegyzettömböt.

Mit ajánlunk mi?

Megtervezzük és megalkotjuk a cége profiljának megfelelő öntapadós jegyzettömbjeit, természetesen maximálisan kielégítve az Ön igényeit. Cégünk kedvező árak mellett dolgozik, magas minőségben.

Ha felkeltettük érdeklődésér, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Öntapadó jegyzettömbök tervezése és gyártása egyedi igény szerint, a legkülönbözőbb méretekben és formákban.


Ajánlatot kérek öntapadó jegyzettömbre!


Post-it

 

 

Az öntapadós jegyzettömbök előnyei

Az öntapadós jegyzettömbök előnyeiA post it, vagy más néven az öntapadós jegyzettömb már megjelenése óta az irodák közkedvelt és praktikus kellékének számít, és ez ma, a technika és az internet világában sincs másként. Bár manapság készíthetünk jegyzeteket a számítógép vagy az okostelefon segítségével is, mégis sokan ragaszkodnak az öntapadós jegyzettömbök használatához. Ennek egyszerű az oka, az öntapadós jegyzettömböt bárhova feltapaszthatjuk!

Tehát, míg egy telefonba beírt információ vagy lista könnyedén elkerülheti a figyelmünket, addig egy szerződésre, dokumentumra vagy a számítógép képernyőjére tapasztott öntapadós jegyzettömb biztosan jól látható és figyelemfelkeltő lesz! Ráadásul könnyedén átragasztható, így a fontosabb jegyzeteket akár magunkkal is vihetjük!

Az öntapadós jegyzettömb további előnye, hogy papír lévén könnyedén újrahasznosítható, így a környezetet sem szennyezzük az alkalmazásával. Ha Önnek is minőségi öntapadós jegyzettömbre lenne szüksége, akár irodájába, akár más felhasználásra, keressen minket bizalommal!

 


   

Hasznos linkek: boritek.lap.hu | belyegzo.lap.hu | belyegzo.lap.hu

Gléda KFT. Tel/Fax:+ 36 1 466 07 26, + 36 1 209 24 81
1114 Budapest, Villányi út 8.

Joomla! a GNU/GPL licenc alatt kiadott szabad szoftver.

Azonnali elérhetőség
Tel:
+3614660726
Email:
gleda@gledanet.hu
Facebook
Google+
Twitter
Tweets by @GledaKft
Youtube
Blogger
Flickr