Online Chat

Kapcsolat

Gléda KFT.

1114 Budapest, Villányi út 8.

E-mail: gleda@gledanet.hu

Telefon / Fax:

+ 36 1 466 07 26

+ 36 1 209 24 81

My status

Ajánlatkérés

Csekkes termék ajánlatkérő
csekk

 


Előadói ív

Előadói ívek

- előrenyomott vagy nyomatlan kivitelben,

- leporellós vagy vágott formában,

- 412 mm × 12" - vagy egyedi - méretben.


Előadói ív gyártása

Az iratkezelés folyamatára szigorú szabályok vonatkoznak, amelyek biztosítják a megfelelő dokumentációt, elérést és miden egyéb igénynek és funkciónak maximálisan eleget tesz a különböző ügyviteli eljárások során. Az ügyviteli iratok jellemző és szükséges típusa az előadói ív, amely az ügyintézés formai és tartalmi információit is magába foglalja, valamint a csatolt iratokkal együtt megfelel az ügyirat követelményeinek.

Az előadói ív funkciói:

• Az ügyirat borítójaként szolgál, a különböző formai megoldások következtében

• Ügyiratkezelés és információk: iktatási (nyilvántartási) adatok tartalmazása, amely az ügyintézés során segíti a folyamatokat, áttekinthetővé teszi az ügyintézést, valamint az irattári tárolás során is elengedhetetlen adatszolgáltató

Cégünk önkormányzatok részére kínálja előadói ív gyártási szolgáltatásait, minden igényt teljes körűen kiszolgálva, rövid időn belül vállaljuk az egyéni megrendeléseket. Tekintse meg weboldalunk további információit, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

 

 


 


Ajánlatot kérek előadói ívek gyártására!


 

 

A hivatali ügyintézés kellékei: Az előadói ívek

A hivatali ügyintézés kellékei: Az előadói ívekAz előadói ív egy ügyviteli irat, amely az ügy intézésével kapcsolatos tartalmi és formai információkat, adatokat tartalmazza, s amely a hozzá tartozó iratokkal ügyiratdarabot vagy ügyiratot képez. Szerepe sokoldalú, hiszen nem csak védi az iratokat, hanem fontos információkat is tartalmaz az ügyirat későbbi feldolgozásához. Feltüntethetőek rajta az azonosításhoz szükséges adatok a további munkafolyamatok számára (pl. iktatás, archiválás), illetve utasításokat is tartalmazhat a megfelelő feldolgozás érdekében.

A nyilvántartásba vett dokumentumok iktatását az előadói ív megnyitásával kezdik. Az iratkezeléssel megbízott dolgozó az ügy elintézésére kijelölt személynek az iratokat átadja, ennek a kíséretével. Az iktatókönyvben az ügyintéző aláírásával igazolja az átvételt. Ez segíti, hogy az ügyintézés követhető és visszakereshető legyen.

Az előadói ív összetételét tekintve egy vagy akár több lapból is állhat. Az igényeknek megfelelően használhatunk leporellós előadói ívet, vagy akár vágott kivitelűt is. Nálunk akár egyedi méretben is kérheti. Amennyiben szüksége lenne előadói ív gyártására, keressen minket bátran!

 


   

Hasznos linkek: boritek.lap.hu | belyegzo.lap.hu | belyegzo.lap.hu

Gléda KFT. Tel/Fax:+ 36 1 466 07 26, + 36 1 209 24 81
1114 Budapest, Villányi út 8.

Joomla! a GNU/GPL licenc alatt kiadott szabad szoftver.

Azonnali elérhetőség
Tel:
+3614660726
Email:
gleda@gledanet.hu
Facebook
Google+
Twitter
Tweets by @GledaKft
Youtube
Blogger
Flickr