Navigáció: Kezdőlap Sorsjegyek

Online Chat

Kapcsolat

Gléda KFT.

1114 Budapest, Villányi út 8.

E-mail: gleda@gledanet.hu

Telefon / Fax:

+ 36 1 466 07 26

+ 36 1 209 24 81

My status

Ajánlatkérés

Csekkes termék ajánlatkérő
csekk

 


Sorsjegyek

Borítékos és kaparós sorsjegyek


Lendítse fel üzletét, vállalkozását!

Egy promóciós sorsjegy kiváló marketing eszköz partnerei megtartásához illetve új partnerek szerzéséhez. A sorsjegyeket egyedileg tervezzük cége és/vagy termékei arculatához.

Tekintse meg galériánkat, ahol a különböző kivitelű promóciós sorsjegyekről talál mintákat.

További, bővebb információért készséggel állunk rendelkezésére elérhetőségeinken.


Kaparós sorsjegyek


A kaparós sorsjegy általában egy igazolvány nagyságú termék, amelyet szerencsejátékhoz, nyereményjátékhoz szoktak felhasználni.  Marketing eszköznek nagyszerű, hiszen az adott céget hirdeti és emellett még az izgalmas szórakozás is garantált.

A sorsjegy is egy úgynevezett levélreklám, ahol a látványosság, a kivitelezés rendkívül fontos szempont.  Olyan megjelenést kell biztosítani, hogy felkeltse az érdeklődést, mely által megnövelhető ügyfeleinek száma.  Érdemes a cég tevékenységeivel kapcsolatos szlogennel ellátni a sorsjegyet, hogy a hatásos megszólítással kedvre derítse a játékosokat.

Tehát a kaparós sorsjegy rendelkezik egyedi tulajdonságokkal, amit grafikailag meg kell tervezni, de ha Ön úgy érzi, hogy segítségre van szüksége ebben, vagy nem engedi ideje, bízza ránk ezt a feladatot és mi precízen elkészítjük!

A játék egy nagyszerű élmény, amit most megadhat az embereknek!

Ha felkeltettük érdeklődését, tekintse meg további szolgáltatásainkat és keressen fel elérhetőségeinken!Borítékos sorsjegy tervezés, gyártás                                                                             Ajánlatot kérek borítékos sorsjegyre!


Kaparós sorsjegy

Kaparós sorsjegy


Kaparós sorsjegy tervezés, gyártás                                                                                 Ajánlatot kérek kaparós sorsjegyre!


Kaparós sorsjegy


Ajándékutalványok, kuponok


 

Egyedi ajándékutalványok, kuponok, vásárlásra ösztönző termékek tervezése és gyártása           Ajánlatot kérek egyedi kuponok gyártására!

 


 

 

 

 

 

Google+

 


Joomla! a GNU/GPL licenc alatt kiadott szabad szoftver.

Facebook
Google+
YouTube
Twitter
Flickr
Tekintse meg fótóimat a Flickr-en!
Blogger